8 april 2021: Vandaag zijn ze 6 weken oud. Vanochtend gechipt en morgen naar de dierenarts voor de eerste inenting. Gelukkig kan het allemaal. Ze zijn even behoorlijk ziek geweest met braken en diarree. We zijn zo blij dat het weer over is want dan zijn het nog maar hele kleine, kwetsbare diertjes. Super fijn dat ze nu weer rondhollen en spelen. Ze groeien als kool en ontwikkelen zich nu razend snel. Volgende week worden ze getest op o.a. hun karaktertje. Ik ben heel benieuwd.

De pups zijn inmiddels 3,5 week oud. Ze hebben hun oogjes en oortjes wijd open! Ze spelen een beetje met elkaar drinken bij Mies en uit een schaaltje. Dat laatste heb ik gedaan om Mies een beetje te helpen. Tien behoorlijke pups passen niet meer tegelijk aan je buik! Ze hebben het snel door en drinken lekker door. Ze groeien goed. Eind van deze week gaan we over op vaster voedsel. 

Voor wie het leuk vindt volgt hier weer een update.

De pups van Mies zijn nu ruim twee weken oud. De oogjes gaan langzaam open en ze zetten hun achterpootjes onder het lijfje wat resulteert in een soort waggelen op weg naar hun moeder voor de melk. Ze groeien allemaal goed en elk hondje heeft inmiddels zijn of haar geboorte gewicht verdubbeld.

De pups zijn inmiddels ruim een week oud. Ze groeien goed en moedertje Mies doet het geweldig. De eerste paar dagen was het even wennen en in een goed ritme komen. Nu hebben we onze draai gevonden en bestaat de dag uit: voeden, wegen, werpkist verschonen, wassen draaien, Mies meer dan genoeg eten en drinken geven, naar buiten voor een lekkere wandeling, mail beantwoorden en op een matrasje naast de hondjes 's nachts.

Wij stellen aan u voor:

Bettie van de Bovenstal

Boaz van de Bovenstal

Bob van de Bovenstal

Bella van de Bovenstal

Bikkel van de Bovenstal

Billy van de Bovenstal

Bink van de Bovenstal

Balou van de Bovenstal

Beatrijsje van de Bovenstal

Beike van de Bovenstal

Ze zijn er!!

10 pups geboren op 25 februari 2021

Het is heel goed gegaan.

Nadere informatie volgt

Het spijt me te moeten zeggen maar u hoeft zich niet aan te melden als potentieel nieuw baasje. Ik ben er nog mee bezig maar er zijn voldoende mensen waar ik al contact mee heb waaruit ik een weloverwogen keuze mag maken.