Procedure voor pupkopers

De procedure voor het toewijzen van een pup leggen we hieronder uit.

We werken met een lijst met geïnteresseerden. Wij nodigen mensen die interesse hebben getoond en een vragenlijst in hebben gevuld, uit voor een kennismakingsgesprek. 

Tijdens deze gesprekken proberen we zoveel mogelijk informatie uit te wisselen. U mag alle vragen stellen aangaande het fokken, de pups enz. Ik zal vragen stellen over o.a. uw thuis/gezinssituatie, de tijd die besteed kan worden aan de hond, welke cursussen u van plan bent te volgen met de hond, het karakter van een pup, de verwachtingen die u hebt en de voorkeur voor reu of teef. 

Zo ontstaat er een voorlopige volgorde van de lijst.

Wanneer de pups geboren zijn kiezen we aan het eind van de acht weken dat ze bij ons opgroeien zo zorgvuldig mogelijk uit welke pup het beste bij welk baasje past. Onze eigen bevindingen toetsen we door alle pups te laten testen door een gediplomeerd hondengedragsdeskundige. Uiteraard betrekken we de aanstaande baasjes zoveel mogelijk bij de toewijzing.

Ondertussen doen wij er alles aan om de pups zo gezond mogelijk en met veel liefde te laten opgroeien.

We houden de mensen op de wachtlijst voorafgaand aan en na de geboorte op de hoogte van de ontwikkelingen van de pups. Dit kan via Social Media, whats-app, email en via deze website.

Beide partijen zijn tot het moment van overdracht van de pup vrij om niet tot koop of verkoop over te gaan. Uiteraard zijn we dan over de reden in gesprek geweest.